Puh!

Idag är det 30 grader varmt och mina armar har fått en lätt röd färg. Mycket vackert. Vaknade ganska sent idag pga utgången igår och vid 1 traskade jag iväg till cheel för lite bbq och för att socialisera mig lite. Mycket trevligt och smaskigt. Vi ska ha ett "knytkalas" bland alla utbytesstudenter om ngn vecka så alla får ta med sig en rätt från "sitt" land. Blir nog spännande.

Första mötet med fotoklubben idag också. Får se hur det går med det, men det känns skoj iaf :) Ska bara lära mig att ha kameran framme lite oftare. Finns iaf en hel del skoj utrustning att låna där och ett mörkrum och man vill jobba med film. Great :)

Så...igår då. Jag följde med till Alex kompisar på knytkalas, mycket trevligt även om jag kom ganska sent eftersom tyskarna tyckte att det var skoj att ränna runt på walmart i 1.5 timme. Själv satt jag utanför med mina inhandlade blå/grönbär och en rulle plastfolie och väntade en timme. Väldigt spännande dock. Man får se mycket intressanta människor. Efter knytkalaset så gick jag hem och gjorde iordning mig och drog vidare till michelle, som det sen visaed sig att vi inte skulle va hos så vi gick vidare till rené. Mycket spännande information, jag vet. Efter lite förfestande blev vi upphämtade av Oddi, eller hur han nu stavar sitt namn, och hamnade på en lägenhetsfest. Där kunde man knappt röra sig och den var nog 50grader i det lilla huset. En Dj hade dom iaf, även om det inte var den största talang jag träffat på. Det finns inte så gott om svarta människor här uppe i norra delarna av ny, men alla var samlade i det huset igår så jag och michelle kände oss ganska uttittade med vårt blonda hår. En väldigt speciell rökig doft låg över hela huset och runt 1 bestämde vi oss för att det var dags att dra sig hemmåt.

Mycket pladder där, och väääldigt lite bilder. Nu sitter jag och vickar på tårna och väntar på att manuel ska sms mig så vi kan sätta oss med den underbara läxan i Solid waste mgm. Borde nog tina nått att äta också. Eh...så att eeh... om nån fortfarande läser på det här inlägget så kan jag ju bara grattulera till ett väldigt skärpt sinne eller beklaga sorgen över avsaknandet av liv.


Kommentarer
Postat av: Beffa

Hehe, tack för den du :P Jag har just sett en väldigt hmm..konstig film. eller bra. eller..ja, den var sevärd iaf. Pontypool hette den, se den! :P

Hoppas det går bra med läxan. Och grönbären. :P

Nu ska jag sova!!!

2010-08-30 @ 01:58:11
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: Leif L

I Bredbyn var det +3 grader och regn, Äntligen höst.

2010-08-31 @ 18:09:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0