TRAMP TRAMP TRAMP

Så lät fötterna idag och det känndes som att jag kunde fortsätta hur länge som helst. Hemmifrån till munken, runt den och hem igen. Totalt 6.9km på 58min. Helt okej för att vara mig. Nu ska jag hoppa in i duschen, fixa nått att äta och krypa upp i soffan och bara mysa. :)

Jag och älsklingen tittade på resor idag föresten. Det finns hur många billiga resor  som helst, till  i princip alla storstäder i europa. Det finns bara ett lite problem. Alla som är ute och reser verkar vilja komma hem/bort till sverige nästa vecka så priset ligger ungefär på ca fyra miljoner för att ta sig hem. Nästan iaf. Jag vet inte, men jag vill helst ta mig hem. Känns bäst så. Dom enda vettiga alternativen vi har att välja på verkar vara London, Köpenhamn, Oslo och Stockholm. Där ska det regna. Tror vi ska tänka lite till....


Bilder från när jag pch syss var i London i juni 2008

 

 


LAGER 157

Idag stog shopping på schemat. Nu känns min hjärna som köttfärs och små malar flyger runt i min plånbok... Lite smått och gott blev det iaf :) Köpte 4 linnen och 2 hoodies, en svart och en vit. En festtunika/klänning som var blå-grå rutig och ööh... en massa annat. Får fiska resten av sommaren om jag ska överleva, kanske kan jag skrapa ihop till ett paket husmans som jag kan äta fisken på.
Basic Long Hood "Hanna" Ash MelangeFrank Dandy Boxertrosa "Lindrum" Blue

Nu har jag och boll gjort slingor. Jag blev ganska blond så jag gissar att hjärnan är i riskzonen. Jag har ju precis lagt upp ett inlägg med bilder på kläder i sååå... ja... När boll blekts klart ska vi se på Orphan. Psykologisk thriller med en äckligt litet barn i, tror att J får hålla mig i handen i natt. Varför utsätter jag mig för sånnt här?! Tror att det kan vara en bieffekt av blekningen.... 

INCEPTION - 5 AV 5 TOASTERS! ...(Eller iaf 4,5)





Heeelt slut

Idag drog vi iväg för ett megapass på gymet. Först 3km på löpbandet. Gick sådär eftersom luften var så fuktig att man bara behövde öppna munnen för att dricka. Efter det blev det styrka, en riktig genomkörare frön vaderna upp till axlarna. Nu har älsklingen lagat en köttgryta som luktar gudomligt som kommer att passa bra i magen. Sen blir det Inception på bio, hoppas mkt på den så risken finns att jag blir besviken.




källa: www.stadium.se

 


Nattjogg runt Munken

Tillslut tog vi oss ut, jag och boll, och sprang munken runt. Vi sprang bara till bron så det blev lite drygt 4km på 30 minuter. En pissigt dålig tid men med tanke på vår 3rätters middag tidigare på kvällen så får vi nog vara ganska nöjda. Nu ska vi krypa upp i soffan i M's lägenhet och kika på film innan sömnen infinner sig.

Göteborg [Jöttebårrj]

Igår klev jag upp tidigt och tvättade för att jag tänkte att det kan vara kul att ha kläder när man åker bort och träffar massa okända människor i en okänd stad. När man dessutom känner sig som en bulldeg och semesterbrännan runnit av i duschen så är kläder att föredra.

När vi kom fram till götet strosade jag och älsklingen in på universeum. Där fanns det massor med jämnlikar fast dessa satt i barnvagn och skrek mycket mer än oss. Efter att ha kikat på ormarna, en svartänka som vi inte såg (och hoppades att den inte hade rymt) och hajen Herman (eller vad han nu hette. Guiden förklarade iaf varför han hade 2 snoppar.. J blev avis...) kom vi ner till regnskogen. Där var det skoj och ingen av dom lösa fåglarna eller aporna bajsade på oss.

J guidade oss till ett litet gulligt fik, da Matteo, med väldigt bra kaffe på en bakgård. Rostar sitt kaffe själva, rekomenderas! Efter kaffet tog vi oss en sväng i pariserhjulet vid hamnen innan vi åkte hem igen.

Idag sov jag och boll lääääääänge, så vår springtur blev förskjuten till ikväll pga värme. Det blev bad och slappning på Axamo istället. Nu ska vi ut och jaga så vi får någon mat i oss. Ska nog jaga grillat kött med greksallad tror jag. :) 

baka baka liten kaka

Eller bröd blev det. Morotsbröd. idag har det inte hänt så mycket annat än att hela sommarens missade regn kom ner på samma gång. skulle behövt en eka ner till konsum. Idag har jag ritat. sådär med en penna på ett papper. Spännande...

Sömnlös i Jönköping?

Nu har vi glott på film och det kunde vi ju ha låteit bli. Såg the collector, samma nissepella som gjort Saw filmerna. Hade nog hellre sett bumbibjörnarna för nu kommer jag att ha maxpuls i 4 veckor och skita på mig så fort nån rör sig för fort i min närhet. Ja, jag är en fegis... Jag tycker om filmer där man ser ansiktet på mördaren och han dör i slutet, ordentligt. Helst ska han vara i många bitar så man inte får några överaskningar. En glad lite melodi på slutet piggar ju dessutom alltid upp.

Träningen... ja, jag sprang. och sprang. Sen när det var över så var jag trött. 6,6km blev det totalt. Ingen bra tid, men bättre lycka nästa gång. Nu, sömn. 

Home sweet home...

Nu har vu varit nere i Jönkan sen i torsdags. Kom fram vid fyratiden på eftermiddan eter en liten mardröm i sthlm. Fick vänta ca 1.5h utanför ambassaden vilken inte var så skoj, jättekissanödig som jag var. Väl inne fick jag iaf gå på toaletten för att sen vänta 1.5h till. Med sockerdricka i fötterna, rumpan och huvet fick jag lämna mina fingeravtryck och det hela var över på ca 8 minuter. Visumet ska iaf komma med posten i slutet på nästa vecka. Påfylnad i systemet med hjälp av en cola satt bra då klockan hunnit passera mittpådanstrecket och frukosten i form av en bärry yoghurt kl halv 7 redan hunnit igenom systemet.

På väg ut från stan höll vi på att krocka i en rondell som gpsen inte kunde bestämma sig hur vi skulle köra i. Tillslut hittade vi ut på E¤an söderut igen. Nu är det bara 3 veckor kvar innan jag åker nu. Some scary shit!

Igår blev en segdegdag med en sväng på stan och senare lite mat på Bishops. Kvällen avslutades med att vi parkerade våra breda rövar (med undantag av J, bredden - inte parkerandet) i soffan och kikade på Men who stared at goats. Mysko film fast lite underhållande på sina ställen.

Nu väntar jag på att boll ska smälta maten så att vi kan åka upp på Axamo och ta oss ett varv eller 2 i löparspåret. Satsar på försiktig jogg ca 6-7km. Tänkte skaffa mig lite kondis innan sommaren är slut iaf. För tillfället känns magen mer som en marshmallow än ett 6pack. Tror dock inte riktigt det är ett 6pack jag strävar efter, men ni förstår nog...

Roadtripp!

Om några timmar rullar bilen ner mot sthlm för intervju på ambassaden. Sen åker vi vidare ner mot jönkan. Veckorna tickar fort och nu är det bara 3.5 vecka kvar till jag åker. jag hoppas verkligen att allt löser sig.

Jag och Beffa tog ett snabbpass idag inne i stan, 3 km blev det på 20 min. Mina ben blev helt stumma när jag hade ca 500m kvar så jag fick gå en sväng på slutet, är absolut inte van att springa på asfalt.

Run, run like the wind

Idag sprang jag som vinden... Som en stilla bris en vårdag. Runt kom jag tillslut iaf. Vi sprang på I20 här i umeå, 5km spåret och vägen till själva spåret så det blev lite drygt fem. Sen var det ju så bra att det var lika välskyltat som till baksidan av månen och jag hade fullt sjå med att ha koll på min fötter, alla små grodor, barr och stenar så helt plötsligt var jag nånstans... Nånstans som jag inte riktigt viste vart det låg. Tillslut hittade jag iaf till en boll som stod och väntade på mig i slutet av spåret. sprang iaf på 37,33min så det borde inte ha blivit jättemycket fel iaf. Fick de en jättefin äng och några fler träd iaf. Alltig något att berika livet med. :)

Nu ska vi krypa upp i soffan och kika på en film. Blir The Wolfman med Benicio del Toro. Får låna margit som vaktkatt inatt igen. Fast jag är stor, stark och tuff så det kanske räcker med ett baceballträ under kudden...

From widevillage to Ufmehå

Nu sitter jag i bolls lägenhet i Umeå. Det blev en snabbvisit i Brebban för på torsdag åker vi söderut för ett stopp i 08 för att gå på ambassaden. Om dom inte dömer ut mitt pass är allt klart sen :) Tror att man genom USAs pappersexersis dödar 2ha skog varje gång ngn ska ansöka om visum. bara 27 dagar kvar nu.

I dag och i natt har jag lekt bloggdesignare åt beffa. Måste skaffa mig photoshop så jag kan fortsätta leka hemma.
Solen skiner så det blir nog massa bad idag, sen spring i kväll. Ska ta tid och försöka komma upp i en bra kortdistanstid.

När jag kommer hem så ska vi upp till Axamo och springa. Är aldrig så lycklig som när jag ser den här skylten :D





suck och pust...

Om man i USA hade velat att turister och utbytesstudenter skulle komma dit och se lite på landet och kunna tjäna lite penger på dem (läs mig) så hade det kanske varit en liten bra idé att inte kräva 4km papper för att komma in i landet. Har iaf lyckats få mig en tid på ambassaden på onsdag och håller tummarna för att allt ska gå vägen, annars blir jag ledsen. Har haft konstant panik i 5 dagar och det lär nog inte släppa fören jag sitter med passet och visumet i handen. Hade jag vetat att det skulle vara så här mkt skit så skulle jag ha speedat på processen lite med det där CSN... Nu har jag iaf fått umgås lite med E och hunnit med att träffa mamms och papps lite. Även om det nu ser ut att bli en väldigt kort visit. Solen skiner och jag är väldigt sugen på att bada. Låg på sandudden igår med E. När jag kom hem hade jag sand på alla ställen man kan tänka sig och några till...

Grattis mig!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min födelsedag :D Men än är det ett helt år till 25 så jag får känna mig ung och dum ett tag till. Eller ung och ansvarslös... Nu är nästan allt fixat inför USA. Bara visum och teckna försäkring kvar i princip. Och lite småpill då förståss. Packningen är ett senare problem. Packa 23kg för 5 månader och årstidsskiftningar är kanske inte det lättaste. Nu blir det stenhårt plugg fram till lunch!

Axamospåret runt

Jag och sötJ dammade av våra rumpor och tog oss upp till Axamo för att springa och ev. bada. Jag tog mig runt 4.7km spåret på en mkt bättre tid än i höstas, men frågan är hur mkt. Måste skaffa mig en "mäta-tid-och-sträcka-grej" så jag ser om träningen ger nån effekt. Eller jo, det vet jag ju att den gör, men hur mkt.
Imorrn ska jag masa mig upp och ta ett varv runt munken, sen blir det lunch med sötJ ute på stan, för i morrn så fyller jag år :) Efter det blir det bad med M för hela slanten.

 

3:e Gången Gillt?

Om ganska precis en månad så stiger jag på planet till USA. Där ska jag plugga på Clarkson University i 4.5 månad. För att hålla kontakten med alla nära och kära här hemma ger jag bloggandet ett försök till. Mitt bloggande är annars lika regelbundet som abbas comebacker...inte alls med andra ord.

Dagens väder:
Hett som där den lille röde bor, men fuktigt som... eh... fria associationer..klibbar fast i stolen, tangentbordet och skrivbordet iaf...
Dagens händelse:
En försvunnen strumpa i torktummlaren (Ja, det har inte hänt så mycket idag)

Dagens Kännsla:
Klibbig

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0