helg! :D

Sitter här och väntar på att min kalkonomelett ska götta ihop sig där på spisen. Det är med stor ansträngning jag skriver detta inlägg efter ett mastodontpass på gymmet. 13,5km på cykeln för att sen pumpa musklerna med alla grabbar i gymmet. Det är typ bara jag och de andra svenska tjejerna som ens vågar va där. Rätt så skönt faktiskt. Dom andra tjejerna sitter uppe på övervåningen och trampar 3 miles på en halvtimme och tycker att dom tränat ihjäl sig och resten går inte dit för dom är rädda att killen dom gillar ska se dem svettiga... Suck!

Ikväll blir det födelsedagsfest för Adi med haloweenkostymerna på. Får se hur det går, kameran kommer att följa med iaf.. Här kommer en liten smygtitt på min "kostym". Den som gissar rätt vinner 50 stilpoäng och lite fickludd!


Bilderna från helgen





Ottowa

Var en trevlig liten stad :) Vi har haft en skoj helg även om den började väldigt kallt. Snö både på morgonen i Potsdam och senare på kvällen i Ottowa. Sen blev det varmare och idag var vi nog uppe på 15 grader eller nått. Skumt väder...

Har tagit några fina bilder som jag vill ladda upp men bloggen vill ej. Kanske är den trött eller så jävlas den bara. Tror på det senare. Idag tuggade kaninjäveln på min dataväska. Arg blev jag. Hörs och syns!

Oups!

Tog en liten törnrosasömn på 4h efter katastroftentan i Foundations. När den underbara läraren (skojar inte, han är übersnäll) säger att det är 10 min kvar har jag ca 60% av tentan ojord... vi får se vad som händer, men jag kan ju inte påstå att jag är nöjd. aja, får kämpa som satan resten av kursen, menmen, sånnt är livet. Kan inte rå för att min hjärna bara kan arbeta i 5km i h före kl 11... och attr jag dessutom räknar sakta i vanliga fall. Det possetiva var iaf att 90% av klassen verkade ha samma problem då bara typ 5 pers hade gått när tiden gått ut.

Nu blickar vi framåt. i morrn bär det av till ottowa kl 8.30 för stoj och bus. Och antagligen fotografering. Blir tyvärr inget NHL för mig, både för att jag inte kan åka skridskor, är tjej och att titta på skiten kostade 200 dollar eftersom allt va slutsållt. BRÖL! Men, vi kan ha skoj ändå, vi som inte hade finanser att titta på svettiga män.

hörs hej!


ps


Hello Ottawa!

Folket dissade min kartongidé och i princip alla hotel och hostels i hela fucking jävla boston var bokade om man inte kände att man hade 300 dollar över per skalle och natt. Efter lite spånande och rundringande (roligt när an männsika starkt bryter på tyska bredvid dig pratar med nån som starkt bryter på franska i Quebec. Meeen, de löste sig inte heller eftersom vi är 9(!!!) pers som ska hitta sovplats 3 dar innan avfärd, så det blev Ottawa ist. Det kan vi leva med. Ser ut att vara en söt stad men mkt skoj att se.

Nu... borde jag träna och göra läxa. Cykeln står och skriker på mig borta på gymet. Funderar på öronproppar. Läxan ska göras med Anneli som inte heller verkar så taggad eftersom hon inte svarar mig... Ska prova tankeöverföring....

jaa hörni

Nu sitter jag här i min emsamhet, nysvettad och go. Maten försöker laga sig själv och jag funderar på att duscha med kläderna på. Känns kallt annars. Sen ska jag trippa bort till michelle så ska vi planera vad som händer till helgen. Än så länge är vi utan bostad, så vi får väl se. Annars kan ni ju gärna posta en kartong med lite ikea värmeljus i så jag har nått att dra över mig när vinden viner. En ÖA hade varit gött också, enda gången en sånn har kommit till andvändning i denna tidsräkning...

Åver änd aut!



Tänkte att det är ju alltid kul att se mig i mina träningskläder, så gulligt. Eller så tycker jag att jag borde ta mig ut och fota mera så jag har nått vittigt att visa upp annat än min svettiga nuna.

Wind of change

Idag blåser en förändringens vind här i Potsdam. Den flyttar runt löven och barren på marken lite som det passar. Antagligen kommer den att blåsa runt mitt barr när jag måste ta mig ut för att släpa mig bort till gymmet. Förhoppningsvis flyttas inte mitt barr runt på marken... ska iofs duscha efter gymet (brukar faktiskt göra det) Meeeen, jag föredrar nog att vara uppe i lluften med mitt schleetna blondbrunröda hår. 

Igår var det galej. Erika fylde 21 (grattis grattis) och vi var på lägenhetsfest hemma hos henne. Medelålder 17.5 år...eller kanske 20, men trevligt var det, för vi ignorerade alla smågrabbar och dansade oss svettiga hela vägen ner till backstreets och sen hem igen. Kan säga att tiden går fortare än jag  idag, men det kan jag kanske leva med. Var föresten på galej i fredags också, har blivit lite väl mkt partajande sen  jag kom hit till det här landet. Tur att jag bara är här i 2 månader till, annars skulle min gammla kropp säga tack och adjö och lämna mig. 



Nästa vecka ser det ut att bli en helg i Boston om vi hittar ngt överkomligt boende. Just nu ser allt väldigt fullbokat ut så vi kanske måste ta med oss varsin kartong och ett stearinljus. Vinterjacka måste inhandlas i staden iaf. På vägen hem igår förvandlades jag till en isbit och fick styras hem med skottkärra. Nästan. Halsduk står också på listan... ska kolla på fotoklubben ikväll om jag kan få låna en liten kamera så jag kan få ta lite roligare bilder med... 

Så...gym... mina ben säger nej efter 2 nätters dansande, men hjärnan säger: do it! do it now! 11,3km på cykeln med pissig musik i lurarna står på schemat. Sen ska jag trotsa vinden på mina skallriga ben och ta mig hem igen. Sen ska jag trotsa soil mechanics kursen och låssas att jag kan det hela inför tentan på torsdag. Tips: Läs inte en kurs i ett främande land som du inte har dom förberedande kunskaperna till när din motivatioskurva med all säkerhet liknar mungiporna på en ledsen clown. ¨

Piss aut! 


Down Town Potsdam

Efter påtryckningar av mammsen, pappsen och Ohantoan så kommer nu bilderna:

Downtown Potsdam och Woodstock:




Jag måste erkänna att det inte är det lättaste att få bra bilder i den här staden. (eller byn eftersom centrum är mindre än widevillage)Jag har nog försökt glamorifiera det lite, så här kommer en äldre sanningsbild:




Blubb blubb

Nu har jag simmat. Gud va duktig jag är. Och nu ska ta fira med en kopp chai och en apelsin. Fast jag vill inte skala apelsinen, det är så jäkla nåkt! För er som bor i södra delarna av sverige och inte vet vad nåkt betyder så ska jag tala om att det betyder äckligt, men med mer punch liksom. När jag blir rik ska jag anställa en appelsinslarare. Denna människa ska också få ta hand om min andra fobi:
Ta i glas när händerna är torra (alltså inte när dom är motsatsen till blöta utan mer torra och fnasiga) Usch! hela jag ryser när jag tänker på det. Tur att det inte händer allt för ofta.

I morgon blir det äventyr, för jag ska gå in till stan och köpa ingenjörspapper. Stor dag. Jag har planerat för detta länge. Potsdam är en rätt så stor stad, först kommer man till en bensinstation och sen när man gått över en bro så svänger man vänster in på huvudgatan, sen fortsätter man tills man kommer till Mc Duffs 2 min senare. Och där tog down town potsdam slut. För alla drickasugna svenskar kan jag iofs meddela att en rom och cola kostar 20kr och inträdet på klubbarna är omkring $2. Ovh att potsdam faktiskt har lika många barer/klubbar som örnsköldsvik. Pinsamt Eagle shields bay. Skämmes ta me fan!

Hehehe heee...

Fick bara lov att sno ett skämt från Diana.

"Varför var Jimmy Åkesson sist ut ur riksdagsbyggnaden?"
"Han ville va-ra-sist"

haha så jäkla bra! Hoppas hon inte blir arg för jag har inte frågat...

Pust och stön

Nu har jag pressat ut den sista energin ur min lilla stora kropp genom at cykla 7 miles med 80% uppförsbacke och sen köra lite ben och mage. För jag kände att jag hade tränat för lite eftersom jag kunde gå nerför trappan från motionsavdelningen. Efter benövningarna kröp jag hem tillsammans med Anneli och sen ålade jag mig in i duschen.

Just nu lagar jag mat... eller maeut som jag har förstått att dom säger i Skåne. men det här är inte skåne, det här är the united stater of americkatt och här säger man rätt och slätt cooking. Vilket jag inte riktigt förstår för jag steker, eller igentligen skulle man väl säga att jag bränner, kyckling. För jag sitter ju här.

Det kanske ni ska vara glada för föresten, att jag sitter här, för under mitt photoäventyr ute i de Potdamska skogarna så höll jag på att kliva på, inte bara 1 utan 2! TVÅ! DOS! TWO! ZWEI! (ja... ni kanske fattrar)...ORMAR!!! av okänd art!! Antagligen var det den dödligaste ormrasen på den här kontinenten, men jag klarade mig genom att hoppa 4 meter upp i luften och sen springa allt vad jag kunde (lätt joggning) tills jag åter fann mig i säkerhet.

Nu ska jag avnjuta min kyckling med sallad vatten och ett avsnitt family guy...


Carving Pumpkins

Så, det börjar gå mot halloween och idag har karvat pumpor stått på schemat. Och hemmagjord pizza hos hollys kompisar. Mkt trevligt. Nu ska jag nog åter hänge mig åt det roliga pluggandet. =/


När hösten kom till Potsdam







Vad mörkt det är....

...här måste det vart släkt länge....

Skulle bara säga

....Att Edward väcker mitt ha begär. Vill. ha. nu. mycket. ja.



KÄLLA

 


Funderingar...

  • Hur får allt snor plats i näsan? (uppenbarligen gör det väl inte det eftersom det rinner ut, men det tar som alltid slut)
  • Hur blir brevet ett vykort i Kents Duett?
  • Varför kan ingen komma på ett mer sofistikerat sätt för kroppen att göra sig av med överflödiga ägg än mens?
  • Hur kan bussar som kör på vägen inte vara i trafik?
  • varför stannar bussar som inte är i trafik vid trafikljusen?
  • varför använder amerikaner inch, feet och yard? och oz och lb? Och varför kombinera dem i konstiga enheter när jag ska försöka lära mig mängdning och betongkonstruktion?
  • Varför kastas helt plötsligt kilo in i det Amerikanska "standard" systemet i den förvirrande enheten ksi (kilopounds/sqare inch)?
  • Vad gör jultomten på sommaren? 

Bilder från Syracusehelgen








Mirakel finns! :D

Så (lägg märke till alla fina bokstäver med prickar och cirklar över sig!), jag ringde HP och fick tala med en hurrycurry dam som jag knappt förstod vad hon sa. Vi körde igenom aaaaaaaaaaalla möjliga kombinationer av självdiagnostik och Alex fick hjälpa mig lite så jag förstod vad currydamen sa. Ingenting hjälpte. Sen som sista grej så fick vi ta ur batteriet och plugga ur den ur väggen och hålla inne powerknappen.

Sen funkade datorn.

?

?

tydligen statisk elektricitet. Drew var sur. Han hade gjort samma sak tidigare. Antagligen inte lite länge då. Men pajjar den igen så är det bara att ringa dem och sen skicka in skiten så jag är nöjd. Ska nog äte lite Curry i morrn för att fira. :)

Så, kontaktbar igen! :D Problemet är bara att hemma är klockan halv 2, onsdag natt... ingen att prata med på andra sidan havet så här dags... Tur att tålamod ska vara min mest kända egenskap :D


En liten uppdatering

Jag ar ganska dalig pa att blogg just nu, men bibblan ar ingen spannande plats for denna aktivitet. Forsta hockeymatchen ar iaf beskarad med underbar stamning och de tva forsta tantorna ar skrivna med acceptabelt resultat. Datorn ar lika dod som forut men ska forhoppningsvis aterupplivas snart. Nu ska jag dyka ner i bockernas varld, vill ni ha tag pa mig sa sand mig ett mail eller sla mig en signal pa det dyra numret. Det beror pa hur mkt ni saknar mig.. :)




RSS 2.0