Lite bilder fran lovet

Det har varit underbart, viruset bestamde sig for att stanna i Niagra falls och vara rummsproblem loste sig tack vare en mkt snall hotellnisse :)


                      


 

 

 

 


Sokes!

2-4 dagar gamalt virus soker nytt karleksfullt hem. Viruset ar rumsrent och ater inte mycket. Tyvarr ar jag inte langre kapabel att ta hand om det langre pga utlandvistelse. Nasdukar och huvudvarkstabletter medfoljer om du bestammer dig for att ta hand om det. Ar du intresserad? Ange namn och adress har pa bloggen sa kan jag hora av mig, helst innan helgen da jag reser bort till Niagarafallen och Torronto. Tack pa forhand! /S


Mandag...

Helgen var skoj. Massa party och lordag gick vi ut och bara dansade till stangning... :) Igar hade vi pizzakvall och anvande alex pizzasten, blev kanoners. Forutom det satt jag och jobbade pa mitt betongproblem hela dagen. Ar javligt less pa det nu... Ska fa lite hjalp av Logan som paminde mig att vi inte har nan construction planning and mgm idag, sa da blev jag glad :)

Det har borjat bli host har nu, men solen skiner idag och ska fortsatta skina till onsdag. Sen i helgen blir det regn! Wihooo! eller kanske inte... Det ar iaf hostlov fre - tisdag sa da ska vi gora en liten roadtrip till Niagarafallen och sen vidare till Torronto :) Kommer att bli kanoners, samma gang som akte till Syracuse. jag och tyskarna ;p

Solig dag i Potsdam

Idag har solen stralat over potsdam och jag och rene tog en promenad och kikade pa stan och drack kaffe. I gar var det fest och veckan har varit tung. Forsta tentan pa onsdag sa idag blir det massa betongraknande. Men det kanns ganska lugnt, det enda ar tiden. Maste bli snabbare pa att rakna, men det kanns skont att faktiskt ha en konstruktionslarare som kan forklara fran grunden sa man forstar vad man gor. Nu, till raknandet!

......

hmm... inget nytt har hant i veckan forutom lite traningvark. ;) ska forsoka fa tag pa nan pa hp i sverige nasta vecka. bajs!

Datatrubbel

Uppdatering: Datorn ar fortfarande dod, antagligen ett virus som gar pa skolan. Tom dataingenjorerna har problem med det. Alex gor HLR pa sin just nu. Sprids via skolmailen. ska forsoka maila hp och hora om dom kan gora ngt eller om det kostar sskjortan. Vet ju inte om det ar ett virus heller eller om det ar fabrikatons fel eller natt. Less ar jag iaf. Behover skriva en massa. Och har en massa nya bilder fram helgen att visa. Nu ska jag iaf ga ner till centrum och fixa lite saker. Fortsattning foljer...

En rubrik

Well, det kommer nog ta ett tag innan jag uppdaterar har igen for min dator dog igar... Det finns manga dataingenjorer har sa den funkar forhoppningsvis snart igen, annars far jag skicka den till hp. Helgen var iaf jatteskoj. Tack till Logan och hans underbara familj och sooota farmor. Syracuse ar ingen hojdarstad men sallskapet var underbart och det ar det som gor det. Dessutom fick jag se smorstatyn. det var vart hela resan. och friterade orios. Amerikaner ar konstiga, men de flesta ar trevliga. Mer uppdateringar och bilder kommer forhoppningsvis snart.

Sjukkludd


Fräschingen rapporterar

Herr blogg vill inte ladda upp bilder. Jag är trött och svettig. Idag har jag tvättat och haft soplektionen. Sen åt jag rester och en banan. Jag borde duscha för hela jag är klibbig. Söt är sjuk, tycker synd om. Jag är sjuk.. tycker synd om. Jag har ett myggbett i hålfoten som kliar na jäääävuskt och imorrse hade herr ikårr skapat kakspår ut genom fönstret. Nu har vi nya myggnär för fönstren och bunny har spasmer när hon springer runt och är glad.

I morrn så ska jag bowla. Vi får se hur det går för sist så var jag sämst i världen. Man måste ha sockar med sig. Får inte glömma för jag vill bowla. Jag vill inte ha sockar på mig för det är varmt som i en bastu och på vissa ställen luktar det som om nån har pissat på agrigatet. Nu ska jag skriva av betonganteckningar. *vinkevink*


RSS 2.0