Jag ber om ursäkt...

...för den ooooerhörda bloggtorka som rådit sen jag klampade in genom dörren i detn Robergska palatset. Villan. Lägenheten. 1an med sovalkov. Dagarna har spenderats med att trycka in olika göttigheter i min lilla fågelungsnäbb, tugga och svälja... Ja, det var nog ungefär allt.

Små turer in till den vackra staden, och ut till det lilla köpcentrumet har det också blivit. Turen avslutades mad att jag ställde mig mitt på IKEA och skrek: JAG STÅR INTE UUUUUT!!! SPRINGER JAG IN I EN ENDA GAPANDE UNGE ELLER FETRÖVAD VINGLANDE TANT TILL SÅ SLÅR JAG IHJÄL FAANSKAPET... nästan i alla fall. Jag tog bussen hem. Snabbt.

I morrn ska det packas för hela slanten, sen klockan 1.45AM går bussen uppåt till de norrlänska skogarna. Där ska jag fira nyår med brudarna bus, dricka skumpa och äta lite till, sen den 7e tar jag bussen ner till småland igen för plugg och tentor. Får se hur det går med det på gymmet, för det är nämligen där jag ska bo fram till juni. 4 månader i USA + en liten julhelg på det så har man vinterisoleringen fixad. Jag har nämligen hört ryktas om att det är kallt som i en isbjörnsröv uppe i norrland. Min käraste farmor hade -31 grader utanför dörren på självaste julafton. Brrr....

Kommentarer
Postat av: beffa

Det är därför man går på HM och köper en björnfitta å ha på hövve ;P hehe, håller en varm å gooo!!



Hinner vi ses söööööt? PÖSS

2010-12-29 @ 08:35:36
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: beffa

Söt, ett tips om man beställer en pren. på Iform 49.90+frakt&exp.avg. 39.90 så får man som premie en löparklocka som ska mäta både tid&distans!! Är ju ett ganska billigt sätt att få en sån klocka iaf, man måste köpa en tidning till ord.pris, 52.50 tror jag det är så ca 150 kr så har du en sån:D

Bara ett tips (de har även underställ, eller newline jacka/craft jacka)

Här är länken: http://iform.se/om-i-form/tidningen-i-form/loparklocka-i-feminin-design

2010-12-30 @ 18:48:07
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: beffa

http://hejklassiker.blogg.se/index.html

2011-01-03 @ 22:07:54
URL: http://beffa.blogg.se/
Postat av: beffa

Du gummman, vars brukar du leta biljetter? Jag kollade på sj å alltså det sku typ bli 2000kr för å åka till dig&hem om jag bokade nu. Det kändes väldigt ovärt å åka 16 timmar på tåg för den summan!! Å när jag leta bussbiljett så hitta ja inget alls. Jag är kass!! Help me!!

2011-01-05 @ 11:11:47
URL: http://beffa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0