Göteborg [Jöttebårrj]

Igår klev jag upp tidigt och tvättade för att jag tänkte att det kan vara kul att ha kläder när man åker bort och träffar massa okända människor i en okänd stad. När man dessutom känner sig som en bulldeg och semesterbrännan runnit av i duschen så är kläder att föredra.

När vi kom fram till götet strosade jag och älsklingen in på universeum. Där fanns det massor med jämnlikar fast dessa satt i barnvagn och skrek mycket mer än oss. Efter att ha kikat på ormarna, en svartänka som vi inte såg (och hoppades att den inte hade rymt) och hajen Herman (eller vad han nu hette. Guiden förklarade iaf varför han hade 2 snoppar.. J blev avis...) kom vi ner till regnskogen. Där var det skoj och ingen av dom lösa fåglarna eller aporna bajsade på oss.

J guidade oss till ett litet gulligt fik, da Matteo, med väldigt bra kaffe på en bakgård. Rostar sitt kaffe själva, rekomenderas! Efter kaffet tog vi oss en sväng i pariserhjulet vid hamnen innan vi åkte hem igen.

Idag sov jag och boll lääääääänge, så vår springtur blev förskjuten till ikväll pga värme. Det blev bad och slappning på Axamo istället. Nu ska vi ut och jaga så vi får någon mat i oss. Ska nog jaga grillat kött med greksallad tror jag. :) 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0